Socialt ansvar

Et holdbart valg!

Vi går meget op i, hvordan vi sikrer, at vores tasker lever op til dine forventninger uden at slippe andre vigtige ting af syne.

En af de bedste ting, man kan gøre for miljøet, er at sørge for at levere tasker, der ikke skal erstattes. Når du køber en taske hos os, gør du et bæredygtigt valg, fordi den holder i mange år. Ligesom vores design er enkelt, har vi også en enkel forretningsfilosofi – ordentlighed. På sigt arbejder vi på, at vores materialer også bliver bæredygtige.

Fri for animalske produkter

En flot taske behøver ikke være lavet af dyr. I stedet for læder har vi valgt at bruge Polyurethan – et kunstmateriale, der er lige så holdbart. Vi mener, at den måde, dyr behandles på i dag, lader meget tilbage at ønske. Derfor er det et naturligt valg for os at fravælge animalske produkter her.

Alle i værdikæden skal have det godt

Vores producent er certificeret med SMETA. En certificering, der er en etisk garanti for, at der er optimale arbejdsbetingelser, hvad angår sundhed og sikkerhed. Vores tasker er kort sagt produceret under socialt ansvarlige forhold med respekt for de arbejdere, der udfører det hele. Taskerne skal give mening på alle fronter.