Bliv forhandler - B2B

Vi leverer kvalitetsprodukter, skabt med dedikation og omtanke. Vi ønsker at arbejde tæt sammen med udvalgte butikker, der deler samme interesse. Ønsker du at forhandle tasker fra Case Copenhagen, så kontakt os endelig på:

Case Copenhagen fordi:

Private Label - samarbejde

Er du interesseret i et private label samarbejde er det også en mulighed. Vi tilbyder en version af vores tasker som et eksklusivt produkt der med stolthed vil blive brugt af modtageren. Med et flot logotag på tasken med jeres navn og logo, brander I jeres firma gennem et kvalitetsprodukt, der matcher jeres virksomhedsprofil.

Det vil være et godt redskab for jeres medarbejdere. De kan bruge tasken til hverdag, forretningsrejser, privat til sport og weekendture. Jeres ansatte føler sig værdsatte og de vil altid huske, hvor de har tasken fra. Logoet vil naturligvis følge jeres designmanual.

Ud over arbejdsredskab for jeres medarbejdere kan I også bruge tasken til:

For nærmere information og aftale kontakt Henrik Frederiksen her:
henrik@casecopenhagen.com eller ring på tlf.: +45 26 250 255

Hilsen Karina & Henrik

Inviter Case Copenhagen til et medarbejderarrangement.

Vi forkæler jer med et personalesalg og gode rabatter.

Det kræver blot en dato i kalenderen. I giver en plads, hvor vi kan stå. Så klarer vi resten. Vores erfaring siger, at 2 timer er passende. Vi glæder os til at besøge jer. Hvornår passer det?