Om Case Copenhagen

Stiftet af Karina Borcher og Henrik Frederiksen

Med baggrund i forskellige verdener som designer af mode og interiør, samt forfatter og coach, forenes vores kundskaber og erfaring i en fælles mission– at ville udfordre, søge efter det originale og være vedholdende nok til at blive ved og ved. Starten på vores rejse var da vi så ned i taskens store sorte dyb og spurgte os selv: Hvad vil vi, hvad kan vi?

Vores ønske er at tilbyde noget nyt og brugbart. Originalitet er et krav. Vi har skabt tasker, der kan det du har brug for – de kan udvides, bruges til mange formål, er vandafvisende og uopslidelige.

Alle bruger tasker hver dag – vores skal være noget du identificerer dig med, stilrent og ukompliceret. En hjælp, en styrke. Ikke et kaotisk sort dyb, hvor alt roder, men en simpel organiseret taske der kan bruges til alt.

Filosofien enkel. Hvis vi skal have en chance, må vi skabe noget, der er ud over det sædvanlige. Noget, der vil begejstre og overraske. Hver dag, år efter år. Vi har et mål – at overgå dine forventninger!

Inviter Case Copenhagen til et medarbejderarrangement.

Vi forkæler jer med et personalesalg og gode rabatter.

Det kræver blot en dato i kalenderen. I giver en plads, hvor vi kan stå. Så klarer vi resten. Vores erfaring siger, at 2 timer er passende. Vi glæder os til at besøge jer. Hvornår passer det?